Diensten:

“Bij Performance24 draait alles erom om uw auto naar een hoger niveau tillen.”

Performance24 bundelt vakmanschap en passie, van het maken van custom kabelbomen tot het realiseren van complete turbobuild. Onze specialisten in de werkplaats blinken niet alleen uit in het optimaliseren van prestatieonderdelen, maar ook in het maken van kabelbomen. Of je nu op zoek bent naar een unieke, op maat gemaakte kabelboom of droomt van een krachtige turbo built, wij gaan verder dan de conventionele aanpak en proberen tot op detail met jou mee te denken. In de werkplaats van Performance24 worden custom kabelbomen tot ware meesterwerken gemaakt en turbo builts met indrukwekkende prestaties gebouwd.

Kies voor innovatie & expertise, kies voor Performance24.

Projecten:

BWM E46 Pandem: kabelboom

In opdracht van onze klant hebben wij deze prachtige E46 voorzien van een complete kabelboom. De auto met een standaard motorkabelboom (BMW M62B44) aangeleverd en diende compleet werkend gemaakt te worden.

Opel kadett: leidingen & advies bij opbouw

Deze klant wou een ander soort auto bouwen dan die gewoonlijk in de autocross is te zien, namelijk een Opel Kadett 4×4 met turbo! De klant heeft Performance24 ingeschakeld om divers leidingwerk (brandstof/ remleidingen en koelleidingen) te leveren en op maat te maken maar ook om vele adviezen in te winnen bij de opbouw van deze auto, denk hierbij aan: Hoe krijgen we de motor koel? Wat kunnen we doen om de inlaat temperatuur zo laag mogelijk te houden? Wat voor brandstofpomp is nodig? Welke injectoren dien ik te gebruiken?

Nissan Patrol: leidingen

In opdracht van een trouwe klant van ons hebben wij het veel leidingwerk mogen leveren voor deze toch wel unieke auto. Deze auto is namelijk voorzien van een 4.0l in-lijn 6 cilinder Ford motor (ook wel Ford Barra genoemd), deze auto heeft uiteindelijk een vermogen vaan 1000pk bereikt! En wordt onderandere geremd door onze AN3 PTFE leidingen en koppelingen. En stuurt stak door de gemonteerd PU bussen van Strongflex.

Lexus IS250: PU onderstel

Deze klant vind de auto “sponsig” rijden, na een testrit en een uitgebreide inspectie op de brug kwamen we tot de conclusie dat de originele ophangingsrubbers versleten waren. Samen met de klant besloten om een complete PU kit van Strongflex te leveren en te monteren. Er werdt gekozen voor een combinatie van “rode” en “gele” bussen. Dit om de perfecte balans te krijgen tussen direct gevoel, maar nog wel comfortabel. Kort nadat alles gemonteerd was is de klant met de auto op vakantie gegaan en was het stuurgedrag van de auto erg verbetert!